1920x400_Varepito_zsűri
1920x400_Megújult gyermekintézmények
varepito_2022
Összefoglaló
2022_varepito_WEBOLDAL_visszatekinto_3.png
previous arrow
next arrow
Shadow

Búcsúzunk - Megszűnik az építőanyag-ipar legrégebbi jótékonysági összefogása

2022-ben utoljára indult el a Várépítő pályázat, amely 23 éven keresztül gyűjtötte építőipari cégek, szakszövetségek és médiacsatornák felajánlásait gyermekintézmények és műemlékek építési és felújítási munkáihoz. Oktatási intézmények számára az utóbbi évtizedben sokkal nehezebb volt korszerűsítéshez szükséges építőanyag vagy készpénz támogatásához jutni, mint valaha. Küldetésünk célja pedig éppen az ebben való támogatások integrálása volt - közösen.

 Jótékonysági csapatunk az elkötelezett építőanyag-adományozó partnereinken kívül olyan cégekből is állt, akik a kivitelezéshez, megvalósításhoz szükséges pénztámogatással vagy éppen a kivitelezésben nyújtott aktív segítséggel álltak mögöttünk, hiszen - ahogyan azt mindig hangsúlyoztuk – nem elég csak hozzájutni az építőanyaghoz.

montazs_1.jpg

23 év együtt, számokban
A zsűri 1999 és 2010 között – a Várépítő pályázat elődje, a Jövővár pályázat mentén - évente nettó 55-65 millió forintnyi építőanyagot osztott szét a jellemzően 200-300 nyertes pályázó között. A 2010-es pályázat újjáélesztés után – tehát 2022-ig – pedig összesen 157 millió forint támogatást kapott a 213 nyertes intézmény. A pályázók száma több mint 770 volt.

Habár a mi közös történetünk most véget ér, reméljük, hogy példát mutathattunk – mi és a hozzánk csatlakozók.

montazs_2.jpg

Azt, hogy tényleg tudtunk segíteni, nem reméljük, hanem biztosan tudjuk azokból a köszönőlevelekből, amelyeket az elmúlt 23 évben kaptunk és máig kapunk.
És reméljük, hogy így, a jótékonysági összefogás, a rászorulók támogatás, akár intézményről, akár másról van szó, a Várépítő nélkül is hagyomány marad.


Ezúton is köszönjük kedves Partnereink áldozatos munkáját és támogatását!

 A Várépítő Csapata

Ajánlott cikkeink

Image

Közösségi oldalaink

Várépítő pályázat – az építőipar egyetlen jótékonysági összefogása

Minden apró segítség lehetőség, hogy megújuljon egy intézmény!

A Build-Communication Kft. Várépítő pályázat néven 2010-ben első alkalommal írta ki pályázatát gyermekintézmények és műemlékek számára, amely azzal a céllal jött létre, hogy integrálja az építőipari cégek felajánlásait, emellett összefogja és szervezze a felajánlott termékek pályázati úton történő kiosztását.

 

Adatkezelés - Várépítő pályázat (varepitopalyazat.hu)

Jelen oldal tulajdonosa és üzemeltetője a Build-Communication Kft. 

(Budaörs Office Park, Budaörs 2040, Szabadság út 117. A épület, fsz. 6, adószám: 14598681-2-13, cgszám: 13-09-125525)
Ismerkedjen meg adatkezeléssel kapcsolatos szabályainkkal.
A Várépítő pályázatra történő jelentkezéssel kapcsolatos speciális adatkezelési szabályok a pályázat benyújtását szolgáló pályázati űrlapon olvashatók.